Badminton
U bent hier: Fly Up Ens

Badmintonvereniging Fly Up Ens

images

Wij zijn een recreantenvereniging die o.a ten doel heeft om op onze vaste donderdagavond de badmintonsport te beoefenen, waarbij het plezier in de sport bovenaan staat. We kunnen zeggen dat wij gezond fanatiek bezig zijn met de badmintonsport, die qua beoefening, een van de meest intensieve sporten is die er bestaat. Wij hebben goede contacten met andere badmintonverenigingen in de omgeving, waardoor wij met de senioren kunnen deelnemen aan toernooien en uitwisselingen.

Badminton, iedereen kan het en het is niet zo moeilijk als het soms lijkt, met een racket, een shuttle en natuurlijk een tegenstander kan je binnen vijf minuten al een spelletje spelen.  

Kom gewoon eens een keertje meespelen in de Evert van Benthemhal om de sport te beleven en om te kijken of onze vereniging je aanspreekt. Wij kijken er naar uit om iedere belangstellende te mogen ontvangen en op te nemen in onze club! Dus kom gewoon eens langs en neem je vriend(innen) mee!

Leden:

Vanaf ongeveer 16 jaar kun je met ons meespelen op de donderdagavond vanaf 19.30 tot 22.15 uur. Wij spelen, in principe, het dubbelspel d.m.v. loting. We spelen dan partijen van 20 minuten daarna wisselen we weer.

De contributie bedraagt € 23,25 per kwartaal.

Hopelijk tot ziens op donderdagavond!

 


Sponsoren
  • thumbnail AGRINSERV RGB logo
  • Time Out
  • vdWeide MS logo